Verzamelpuntcorrectie

Verzamelpuntcorrectie

Wat is het verzamelpunt (The Assemblage Point)? Ieder mens beschikt over een of meerdere punten op ons lichaam die in directe verbinding staan met de omgevingsenergie. Dit punt wordt het "verzamelpunt" genoemd. Uit gedegen onderzoek is gebleken dat het "verzamelpunt" er in grote mate toe bijdraagt hoe wij ons voelen en hoe wij zaken van buitenaf waarnemen en/of interpreteren.

Als de energiestroom uit balans is kunnen we fysieke en vooral ook psychische klachten krijgen. De energie die in en om ons lichaam zit moet in balans zijn om het helende vermogen op volle kracht te laten werken. Hoe verder het verzamelpunt van het centrum (borstbeen) af ligt, hoe forser de klachten zijn en het dagelijkse leven beïnvloeden.

 

Onderzoekverzamelpuntcorrectie

Begin jaren negentig heeft dr. Jon Whale samen met dr. Angela Blaen gedegen onderzoek gedaan naar het verzamelpunt en het wetenschappelijk aantoonbaar gemaakt door middel van het onderzoeken en corrigeren van vele proefpersonen. Aan de universiteit van Exeter in Engeland is klinisch bewezen dat het lichaam een plek heeft waarlangs de omgevingsenergie het lichaam binnenkomt.

Onderzoek heeft aangetoond dat het verzamelpunt valt te corrigeren. Tijdige verzamelpuntcorrectie zorgt weer voor een evenwichtig persoon. Alleen een deskundig therapeut kan het verzamelpunt verplaatsen. Dat gebeurt via een betrekkelijk eenvoudige procedure.

TERUG NAAR THERAPIEVORMEN
  1. Telefonisch bereikbaar
  2. Maandag: 9:00 uur - 16:00 uur
    Dinsdag: 9:00 uur - 16:00 uur
    Woensdag: 9:00 uur - 16:00 uur
    Donderdag: 9:00 uur - 16:00 uur
    Vrijdag: 9:00 uur - 16:00 uur
Met plezier gemaakt door karstendegroot.nl