Carla Gröniger

Over mij

Al jong had ik allerlei vage klachten die de reguliere geneeskunde niet konden duiden. Zere spieren, rugklachten, psychische klachten, depressie etc. Ik kwam uiteindelijk bij een arts die aangaf dat ik het eens heel ergens anders moest gaan zoeken. Hij verwees mij naar een NEI therapeute. Het was wonderlijk om te ervaren hoe ik opknapte op alle gebieden. Ze vertelde me dat ik hoog gevoelig was en dat het belangrijk voor mij was me hierin te scholen. Ik ontdekte dat wat ik zag, voelde en wist, enigszins bijzonder was. Ik dacht tot die dag, dat iedereen dit had.

Nieuwetijdskinderen

Ik hoorde in die tijd over nieuwetijdskinderen. Voelde hierin zoveel herkenning en erkenning. Eindelijk vielen puzzelstukjes voor mij op de plek. Hoog gevoelig zijn werd een zoektocht voor mij. Ook het begrip nieuwetijdskinderen ging ik onderzoeken. Het weten wat ik had, ik was een kind van deze nieuwetijd en hooggevoelig. Ik heb hierna lezingen bijgewoond, cursussen gevolgd en workshops gedaan om meer inzicht te krijgen in mij zelf.

Hoog gevoeligheid

De hoog gevoeligheid leerde ik beter hanteren en zo doende ontstond er rust en balans in mijn leven. Ik voelde dat ik hier graag anderen mee wilde helpen. Ik ging opleidingen en trainingen volgen om me bekwaam te maken als therapeut. Mijn aangeboren talenten kan ik nu inzetten in mijn werk.

Nieuwe start

In 2001, na de geboorte van ons 2e kind besloot ik te stoppen met werken bij mijn toenmalige werkgever. Ik ging mijn eigen praktijk starten. Dit voelde als een juiste keuze, waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds heel gelukkig mee ben.

Inmiddels trotse moeder van vier kinderen. Ons 4e kindje is bij de geboorte overleden en ons 3e kind is meervoudig beperkt. Deze heftige jaren met ups en downs hebben mijn leven verrijkt. Door moeilijke fases in mijn leven kreeg ik de kans om te groeien. Ik werd me meer en meer bewust van mijzelf en mijn leven.

Carla Gröniger
Carla Gröniger
  1. Telefonisch bereikbaar
  2. Maandag: 9:00 uur - 16:00 uur
    Dinsdag: 9:00 uur - 16:00 uur
    Woensdag: 9:00 uur - 16:00 uur
    Donderdag: 9:00 uur - 16:00 uur
    Vrijdag: 9:00 uur - 16:00 uur
Met plezier gemaakt door karstendegroot.nl